Ви можете задати питання, чи зробити попереднє замовлення, скориставшись
формою зворотного зв’язку.


Ми обов’язково Вам зателефонуємо!


 

 

Зонт витяжний острівний з оцинкованої сталі


Зонт витяжний острівний з оцинкованої сталіЗонт витяжний острівний з оцинкованої сталі застосовують, як правило, для того, щоб очистити атмосферу в кухнях і залах, де постійно варять або смажать м'ясо, рибу, овочі, або ж при випічці хлібобулочних виробів. Жир, який виділяє м'ясо при смаженні, запросто може розбризкується по стінах і потрапляти на інші робочі поверхні. Постійне накопичення жиру і чаду в повітрі може негативно вплинути на самопочуття Вашого персоналу, і, якщо в ресторані постійно відчувається чад, Ваші відвідувачі будуть почувати себе незатишно. Встановивши парасольку витяжну острівну з оцинкованої сталі, у Вас не будуть виникати подібні проблеми.

«Венткомплект» рекомендує всім власникам шашличних, піцерій і ресторанів, встановлювати витяжки високої якості і з великою потужністю тяги. Тоді в залі кафе буде приємно перебувати, і відвідувачі не будуть скаржитися, що вони не мають чим дихати. Професійний і потужний в роботі зонт витяжний острівний з оцинкованої сталі - це найкраще, що ми можемо Вам порадити встановити.

Провітрювати приміщення, в яких готується їжа не завжди вдається, тому що протяги і холодне повітря може перешкодити процесу приготування їжі, а також застудити співробітників. Тоді вихід один - встановити витяжний зонт острівної з оцинкованої сталі. Все повітря з жиром від мангала або плити буде йти вгору, до парасоля, а потім через повітропровід на вулицю. Таким чином, дим і чад не будуть зберігатися в приміщенні, а жир і кіптява не буде осідати на білій стелі або фіранках приміщення. Ми завжди радили і радимо встановлювати саме острівний зонт витяжною з оцинкованої сталі, щоб приготування м'яса не було для Ваших співробітників покаранням. Весь дим і кіптява просто будуть виходити в трубу через витяжку назовні.
«Венткомплект» по праву гідний називатися кращим столичним майстром у виготовленні і монтуванню витяжок і вентиляційних пристосувань. Хочете нарешті встановити зонт витяжний острівний з оцинкованої сталі? Тоді скажіть габарити та різні бажання нашому адміністратору.